AGRION TOP KFT

Az Agrion Top Kft Szaktanácsadási szolgáltatás fejlesztése

 

Az Agrion Top Kft a GINOP Plusz-1.2.2-22 Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program keretében meghirdetett pályázati felhíváson 10millió Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatási összeget nyert el.

Az Agrion Top Kft a GINOP Plusz-1.2.2-22 Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program keretében meghirdetett pályázati felhívásra építés és eszközbeszerzés tárgyában nyújtotta be támogatási kérelmét.

A fejlesztés eredményeként egy fedett tér (ponyvacsarnok, sátorszerkezet) került felépítésre a telephelyen és egy többfunkciós irodai eszköz beszerzése valósult meg. A fejleszteni kívánt tevékenység a Kft fő tevékenysége: TEÁOR 7022 üzletviteli tanácsadás.

A Mazug Ponyva Kft által készített Gemi-Tex 12x24x4méteres ponyvacsarnok célja, hogy hogy a precíziós szaktanácsadási tevékenységhez egy fedett tér álljon rendelkezésre, ahol a gépek, eszközök bemutatásával interaktív módon, bemutató jelleggel tudjon megvalósulni a szaktanácsadási tevékenység.

 

A KYOCERA ECOSYS M5521CDN színes multifunkciós lézernyomtató multifunkciós irodai eszköz: nyomtató, másoló, szkenner és FAX funkcióval rendelkezik, mely a szaktanácsadási tevékenység dokumentációjának elkészítésében, digitalizálásában, feldolgozásában áll rendelkezésre.

 

A projekt célja a vállalkozás szintjén a szolgáltatási színvonal emelése, a korszerű infrastrukturális környezetben történő szolgáltatási folyamatok biztosítása.  

 

A projektet a cég telephelyén, 9482 Nagylózs, Kossuth u. 33. hrsz 180 címen valósult meg.

A projekt befejezése: 2022.10.26.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósult meg.

 

További információ kérhető:

Dr. Weisz Miklós

elérhetőség: +36 30 394 83 83

e-mail: weiszm@gmail.com

 

 

 

 

Széchenyi 2020

 

Kedvezményezett neve: Agrion Top Kft.

 

Pályázati felhívás kódszáma, neve: VP6-19.2.1.-5-3.2-19 Az Alpokalja-Fertő táj Vidékfejlesztési Egyesület működési területére meghirdetett, „Gazdaságfejlesztés az Alpokalja-Fertő táj térség mikrovállalkozásainak kisléptékű fejlesztése által”

 

Projekt címe: Informatikai fejlesztés az Agrion Top Kft-nél

 

Projekt azonosító száma: 3042851551

 

Támogatás összege: 2 646 973 Ft

 

Támogatás mértéke: 50%

 

A projekt tartalma: 

A projekt keretében informatikai eszközök kerültek beszerzésre.

A projekt eredménye a vállalkozás szintjén a szolgáltatási színvonal emelkedése, a korszerű munkaeszközökkel történő szolgáltatási folyamatok biztosítása, így a vállalkozás hosszú távú, fenntartható jövedelmezőségének biztosítása.

Mindezt a munkahelyi körülmények javításával, a munkavégzést megkönnyítő intézkedésekkel, a technológiai színvonal emelésével és az ügyfél elégedettséget növelő beruházások megvalósításával tudtuk elérni.

Ennek megvalósítási módja a szaktanácsadó kollégák rendelkezésére álló informatikai eszközök bővítése, így a partneri, ügyfél elégedettség növelése.

 

A projekt befejezési dátuma: 2020.12.31. 

A Bizottság EMVA-ra vonatkozó internetes oldala: https://ec.europa.eu/agriculture/

 

péntek március 29

11°C Napos

MSN weather

Hírlevél

Legyen naprakész, értesüljön időben az agrár- és vidékfejlesztési támogatásokról, hírekről.

Partnereink

Alpokalja - Fertő táj Vidékfejlesztési Egyesület
készítette: FekiWebstudio.hu

© 2014 agrion.hu | Minden jog fenntartva | Jogi nyilatkozat | Impresszum | RSS