Rólunk

 

Az AGRION Vállalkozásfejlesztő Iroda keretében 2005. óta végzünk agrár-, vidékfejlesztéshez kapcsolódó tanácsadást, mezőgazdasági szaktanácsadást. Főbb tevékenységeink: támogatási jogcímekkel kapcsolatos tanácsadás, Agrártámogatási Hírlevél megjelentetése, szakmai cikkek, tanulmányok publikálása, Területi Szaktanácsadási Központ működtetése, konferenciák, fórumok, szakmai utak és bemutató üzemi programok szervezése.

 

Gazdálkodó partnereink bizalmának köszönhetően a térség egyik vezető szaktanácsadó szolgáltató vállalkozásává tudtunk fejlődni. Amire különösen büszkék vagyunk, hogy az elmúlt években több száz fiatal gazdálkodó indulását tudtuk segíteni, akik azóta is sikeres vállalkozók.

 

Honlapunk megújításával a célunk egy olyan információs oldal kialakítása, ahol a beruházást, fejlesztést tervező, vagy egyszerűen csak tájékozódni kívánó gazdálkodók minden fontos információt megtalálnak a támogatási lehetőségekről, jogszabályokról, határidőkről.

 

Az általános pályázati hírek és aktualitások mellett külön kategóriába csoportosítjuk a 2014-től hatályos földügyi szabályozás dokumentumait, a fiatal gazdáknak szóló híreket és a 2014-2020 közötti agrár- és vidékfejlesztési támogatásokkal kapcsolatos anyagokat.

 

Hasznos böngészést és eredményes gazdálkodást kívánunk!

 
Dr. Weisz Miklós

péntek július 19

22°C Tiszta égbolt

MSN weather

Hírlevél

Legyen naprakész, értesüljön időben az agrár- és vidékfejlesztési támogatásokról, hírekről.

Partnereink

Alpokalja - Fertő táj Vidékfejlesztési Egyesület
készítette: FekiWebstudio.hu

© 2014 agrion.hu | Minden jog fenntartva | Jogi nyilatkozat | Impresszum | RSS